NL EN
Bel mij terug
Bel mij terug
Bel mij
EN NL
X
100% vergoeding? Stap voor 1 jan 2019
over naar een restitutiepolis
Meer informatie

Meer tijd en aandacht

Langere consulten

Wij nemen de tijd voor een consult. Daarom duren die bij ons altijd 60 minuten. Maar korter of langer mag ook. Zo heeft u de tijd om alle vragen te stellen die u wilt. En krijgen wij een volledig beeld van uw gezondheidssituatie.


Prettige sfeer

Goede zorg begint bij een prettige ervaring. Daarom vinden we het belangrijk een fijne omgeving te bieden. Zo hebben we écht goede koffie en een á la carte menu. Ook krijgt u na een operatie altijd een privékamer om te herstellen. En heeft u andere wensen? Dan houden we daar natuurlijk rekening mee. Zo bent u snel weer op de been.


Altijd bereikbaar

Onze artsen zullen u tijdens uw behandeling zorgvuldig blijven volgen. Ook staat u rechtstreeks in contact met elkaar. Zodat u altijd even kunt bellen met uw arts wanneer u vragen heeft.

Contact

Eisenhower Kliniek
Eisenhowerlaan 77f
2517 KK Den Haag
Nederland
Tel:+31 (0) 70 20 59 800 +31 (0) 70 20 59 800
info@eisenhowerkliniek.nl

Afspraak maken
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.