Bel mij

Vacature Doktersassistent 24 – 27 uur per week

9 januari 2024 / Nieuws

De Eisenhower Kliniek Den Haag is per direct op zoek naar een enthousiaste en flexibele:

Doktersassistent voor 24 – 27 uur per week

De Eisenhower Kliniek is een orthopedische kliniek, pijnpoli en hand-pols centrum, dat zich richt op de behandeling van alle klachten van het bewegingsapparaat.

Wij bieden korte wachttijden en nemen veel tijd voor onze patiënten, zodat ze goed geïnformeerd zijn en wij samen tot de best passende behandeling kunnen komen.

De functie:

Als doktersassistent speel je een belangrijke rol bij het assisteren van onze medische specialisten bij het uitvoeren van onderzoeken en behandelingen. Voorbeelden hiervan zijn het assisteren bij poliklinische operaties, het uitvoeren van ECG’s, het meten van de bloeddruk en bloedafname bij patiënten. Ook assisteer je bij de pijnbehandelingen op onze pijnpoli en begeleidt je patiënten na deze behandeling.

Verder ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en het compleet maken van de patiëntendossiers van patiënten die een operatie moeten ondergaan. Je bent het aanspreekpunt voor deze patiënten voor medisch-inhoudelijke vragen voorafgaande aan verschillende operaties en behandelingen.

Minimale eisen:

Je bent in het bezit van een MBO diploma Doktersassistent en je hebt een aantal jaren werkervaring als doktersassistent. Tevens heb je (bij voorkeur) ervaring met steriel werken en het assisteren bij behandelingen.

Je bent iemand die patiëntgericht is, in structuren en processen kan denken, zelfstandig kan werken en goed kan luisteren.

Wij bieden:

  • een informele werksetting bij een kliniek waar kwaliteit, gastvrijheid en tijd voor de patiënt centraal staat;
  • een marktconform salaris conform het functieschaalmodel van de cao ZKN, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • een tijdelijk contract voor 24-27 uur met uitzicht op een vaste contract na deze tijdelijke overeenkomst;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO ZKN, zoals een eindejaarsuitkering (8,33%).

Je kunt je sollicitatiebrief en CV sturen naar info@eisenhowerkliniek.nl onder vermelding van vacature Doktersassistent februari 2024.

Bij inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Corné Otto (algemeen directeur Eisenhower Kliniek). Dit kan telefonisch op nummer 070-2059800 of via email: info@eisenhowerkliniek.nl.

Bij de Eisenhower Kliniek vragen we een recente positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en doen we een referentiecheck.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Delen