Bel mij

Verwijzers

De Eisenhower Kliniek is een focuskliniek die zich richt op alle gewrichtsklachten van het specialisme Orthopedie. Ook behandelen wij alle hand/polsklachten van het specialisme Orthopedie en Plastische Chirurgie. Verder hebben wij een pijnpoli waarin wij bewegingsapparaat gerelateerde pijnklachten behandelen.

Voor spoed of voor een spoedconsult kunt u verwijzen via Zorgdomein, kunt u ons mailen op receptie@eisenhowerkliniek.nl of ons bellen op 070-720 59 800. U wordt dan op uw verzoek door onze telefoniste direct doorverbonden met onze dienstdoende medisch specialist.

Reguliere verwijzingen bij voorkeur via Zorgdomein

We verzoeken u om reguliere verwijzingen zoveel mogelijk via ZorgDomein te laten verlopen. U kunt ons vinden door te zoeken op “Eisenhower” of een deel van deze naam binnen Zorgdomein of anders op onze postcode (2517 KK) of plaats (Den Haag).

Voorwaarden van een geldige verwijzing (niet via ZorgDomein)

De verwijzing is voorzien van:

  • De naam, adres, woonplaats en geboortedatum van de cliënt;
  • Naam, adres, woonplaats, functie en kenmerk (AGB-code) van u als verwijzer;
  • De beschrijving van de klacht waarvoor de cliënt wordt verwezen;
  • Een datum die ligt op of voor de datum van het eerste consult.
  • Eventuele verwijsoptie: Verwijs via eisenhowerkliniek@zorgmail.nl of 500125182@lms.lifeline.nl. U dient dan wel over een zorgmail account te beschikken.

Langere consulten

Wij nemen ruim de tijd voor consulten. Daarom duren die bij ons altijd langer dan in een ziekenhuis of in een andere kliniek. Een eerste consult duurt 30-45 minuten, afhankelijk van de klacht.

Prettige sfeer

Onze kliniek beschikt over een comfortabele wachtkamer en ruime spreekkamers. Wij geloven in zorg op maat in een prettige omgeving met een hoog serviceniveau.

Altijd bereikbaar

Voor urgente medische vraagstukken zijn wij altijd bereikbaar en wordt de patient direct in contact gebracht met de medisch specialist wanneer dit nodig is. 

Direct geholpen

Geen wachttijden

De patiënt kan doorgaans binnen een week bij ons terecht voor een eerste consult. Als blijkt dat er geopereerd moet worden, plannen we de operatie uiteraard zo snel mogelijk in; een en ander is wel afhankelijk van de algehele gezondheid van de patiënt. We streven ernaar om de patiënten binnen 2-4 weken te opereren.

Deskundige zorg

Orthopedie, hand/pols en pijnbestrijding

Onze orthopedisch chirurgen hebben minstens vijftien jaar ervaring en allen een eigen expertisegebied. Ze behandelen patiënten met problemen van de heup, knie, voet, enkel, hand, pols en schouder. Onze anesthesiologen/ pijnspecialisten richten zich specifiek op het behandelen van wervelkolom- en bewegingsapparaat gerelateerde (chronische) pijnklachten.

Contact

Eisenhower Kliniek
Eisenhowerlaan 77f
2517 KK Den Haag
Nederland
+31 (0) 70 20 59 800
info@eisenhowerkliniek.nl

Eisenhower Kliniek

Voor een routebeschrijving naar onze kliniek klikt u op Google maps (of Google Streetview) of download de routebeschrijving hier. U kunt parkeren in onze parkeergarage onder het gebouw als u zich meldt bij de slagboom links naast de hoofdingang van het gebouw.

Operatielocaties

Acibadem International Medical Center
Arlandaweg 100
1043 HP Amsterdam
Nederland

Acibadem International Medical Center

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.

FlexClinics
Soestwetering 12
3543 AZ Utrecht
Nederland

FlexClinics

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.