Bel mij

Over ons

Door de toenemende druk van de overheid en zorgverzekeraars om kosten te beheersen draait de zorg inmiddels om efficiëntie. Dat kan fijn zijn, maar niet wanneer dat ten koste gaat van de tijd die we aan patiënten kunnen besteden. En daarom doen wij dat anders.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandEisenhower Kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Zo doen we dat

Wij contracteren alleen zorgverzekeraars die onze aanpak onderschrijven. We bepalen namelijk liever zelf hoe we de beste zorg bieden, bijvoorbeeld door langere consulten en meer service; de beste persoonlijke zorg is afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Daarom nemen we graag de tijd voor u, zonder dat dit tot lange wachttijden leidt; het is immers ook van belang dat u spoedig wordt geholpen en snel weer op de been bent.

En de kosten? Die worden volledig vergoed bij gecontracteerde zorgverzekeraars en als u een restitutieverzekering heeft. Bij een naturaverzekering bij een niet-gecontracteerde zorgverzekeraar krijgt u een gedeeltelijke vergoeding. Meer informatie over de vergoedingen kunt u vinden onder het kopje Vergoeding.

Wij geloven in zorg op maat; zorg die is afgestemd op uw behoeften. Onze medisch specialisten bespreken altijd samen met u de beste behandeling.

Meer tijd en aandacht

Langere consulten

Wij nemen ruim de tijd voor consulten. Daarom duren die bij ons altijd langer dan in een ziekenhuis of in een andere kliniek. Een eerste consult duurt 30-45 minuten, afhankelijk van uw klachten; zo heeft u ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Prettige sfeer

Onze kliniek beschikt over een comfortabele wachtkamer en ruime spreekkamers. Wij geloven in zorg op maat in een prettige omgeving met een hoog serviceniveau.

Altijd bereikbaar

Onze artsen zullen u tijdens uw behandeling zorgvuldig blijven volgen. Voor urgente medische vraagstukken zijn wij altijd bereikbaar en wordt u direct in contact gebracht met uw medisch specialist wanneer dit nodig is. 

Direct geholpen

Geen wachttijden

U kunt doorgaans binnen een week bij ons terecht voor uw eerste consult. Als blijkt dat u geopereerd moet worden, plannen we de operatie uiteraard zo snel mogelijk in; we streven ernaar om de wachttijd tot een minimum te beperken.

Goede nazorg

Na een operatie vinden we het belangrijk om samen met u te bespreken hoe het is gegaan. Daarom plannen we altijd een eindgesprek in. Dat is ook het moment om te evalueren hoe u de zorg heeft ervaren. En heeft u later nog advies nodig van uw specialist? Dan kunt u altijd weer bij ons terecht.

Deskundige zorg

Orthopedie, hand/pols en pijnbestrijding

Onze orthopedisch chirurgen en handchirurgen hebben minstens vijftien jaar ervaring en allen een eigen expertisegebied. Ze kunnen u helpen met problemen van de heup, knie, voet, enkel, hand, pols en schouder. Onze anesthesiologen/ pijnspecialisten richten zich specifiek op het behandelen van wervelkolom- en bewegingsapparaat gerelateerde (chronische) pijnklachten.

Samen bepalen

U kent uw eigen lichaam als geen ander. Daarom bepaalt u samen met uw medisch specialist de beste aanpak en behandeling; zo krijgt u een beter en vollediger beeld van wat voor u de beste behandeling is.

Met deze mensen doen we het

We werken met zeer ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen die samen met u de aanpak bepalen. Zodat u weet waar u aan toe bent, maar ook om gezamenlijk te bepalen wat voor u de beste behandeling is.

“Ik wil mijn patiënten optimaal kunnen adviseren en behandelen met behulp van nieuwe behandelingen en technieken. Daarom richt ik mij op continue opleiding, training en verdere specialisatie.”

C.P.J. (Cornelis) Visser, MD PhD

“In elk aspect van mijn professionele leven wil ik mijn grenzen verleggen. Het is voor mij een enorme motivatie om zowel nationaal als internationaal bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de arthroscopie van de heup.”

S.P.L. (Sebastiaan) Jansen, MD MBA

“Het beste resultaat van een operatie bereik je door alle stappen in het operatieproces te perfectioneren. Over elke handeling en elk instrument moet je nagedacht hebben. Ik krijg daar veel energie van!”

M. (Maarten) Kroon, MD

Giap Liem
“Gedurende mijn gehele professionele carrière is mijn hoofddoel mensen te helpen uit hun impasse te komen. Verminderen van pijn en verbeteren van functionaliteit. Hoe? Door mij met open vizier continu meer kennis en vaardigheden eigen te maken aangaande alle aspecten van anesthesie en pijnbestrijding, hoop ik mensen het beste persoonlijke behandeltraject te bieden.”

Giap Liem, MD

“Ik volg met veel plezier en grote interesse de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van knie, hand en polsklachten. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste behandeltechnieken en kan daardoor mijn patiënten een optimaal behandeltraject aanbieden.”

R.W. Klein-Nagelvoort

“Ik zie het als een uitdaging om voor elke patiënt het beste behandelresultaat te behalen. Na mijn opleiding tot orthopedisch chirurg heb ik mij verder gespecialiseerd in de behandeling van schouder, elleboog- en knieklachten. Met de uitgebreide kennis en ervaring opgedaan tijdens mijn subspecialisaties in Sydney Australië, lukt het mij om snel tot de juiste diagnose en opties voor behandeling te komen.”

S. (Sjoerd) Rutten, MD PhD

“Het bewegingsapparaat en sporten zijn altijd mijn passies geweest. Voor mij is het vak van orthopedisch chirurg de perfecte manier om dit te combineren. Mensen weer pijnvrij te kunnen laten bewegen en sporten is dan ook mijn doel, elke dag opnieuw. Door mijn aandachtsgebieden voet, enkel en de knie behandel ik dan ook veel van dit soort letsels.”

B.R. (Bryan) Chander, MD

“Als sportieve dokter met passie voor het bewegingsstelsel vind ik het belangrijk dat patiënten in beweging blijven. Daarom haal ik er veel voldoening uit als ik patiënten kan helpen hun bewegingsvrijheid terug te krijgen.”

R.L. (Rutger) Tordoir, MD

“Dr. Elizabeth van der Stroom heeft zich als anesthesioloog-pijnspecialist de laatste jaren ontwikkeld tot een van de voorlopers op het gebied van therapeutische zenuwblokkades onder echogeleide. Zij is tevens werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis en behandelt op de pijnpoli van de Eisenhower Kliniek alle soorten (chronische) pijnklachten, waaronder rug- en nekpijn, aangezichtspijn, gordelroospijn, gewrichtspijn en zenuwpijn. ”

E.M.C. (Elizabeth) van der Stroom MD PhD

“Na mijn opleiding orthopedie heb ik enkele jaren in België gewerkt om mijn kennis en bekwaamheid in de hand- en pols chirurgie verder te verdiepen. Ik streef continu persoonlijke en professionele ontwikkeling na in internationaal verband. Elke patiënt is anders en heeft andere zorg nodig. Als handchirurg vind ik telkens het weer een uitdaging om samen met mijn patiënt tot de beste, persoonlijke behandeloptie te komen.”

J. (Jantine) Posthuma de Boer, MD PhD FEBHS

“Binnen de orthopedie heeft voor mij de patiëntenzorg altijd voorop gestaan. Het gehele behandeltraject, van klacht, aanvullend onderzoek tot de juiste diagnose en behandeling van de patiënt geven mij een enorme uitdaging en voldoening.”

D.O. (Douwe) van Montfoort MD

“Multidisciplinaire samenwerking in het belang van neurologische pijnpatiënten heeft altijd voorop gestaan in mijn werk als neuroloog. Hierbij is het belangrijk dat er overeenstemming is tussen neurologen en anesthesiologen over de diagnostiek en behandeling van pijn.”

R.W.M. (Ruud) Keunen

“Het goed luisteren en het tijd nemen voor de patiënt is de basis van het stellen van een goede diagnose en het kiezen van de juiste pijnbehandeling.”

W. (Wouter) Bóza, MD

Team

Contact

Eisenhower Kliniek
Eisenhowerlaan 77f
2517 KK Den Haag
Nederland
+31 (0) 70 20 59 800
info@eisenhowerkliniek.nl

Eisenhower Kliniek

Voor een routebeschrijving naar onze kliniek klikt u op Google maps (of Google Streetview) of download de routebeschrijving hier. U kunt parkeren in onze parkeergarage onder het gebouw als u zich meldt bij de slagboom links naast de hoofdingang van het gebouw.

Operatielocaties

Acibadem International Medical Center
Arlandaweg 100
1043 HP Amsterdam
Nederland

Acibadem International Medical Center

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.

FlexClinics
Soestwetering 12
3543 AZ Utrecht
Nederland

FlexClinics

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.