Bel mij

Over ons

Door de toenemende druk van de overheid en zorgverzekeraars om kosten te beheersen draait de zorg inmiddels om efficiëntie. Dat kan fijn zijn, maar niet als dat ten koste gaat van de tijd die we aan patiënten kunnen besteden. Vandaar dat wij dat anders doen.

Zo doen we dat

Wij werken niet met contracten met zorgverzekeraars. Dat zou ons teveel beperken. We bepalen liever zelf hoe we de beste zorg bieden. Zoals langere consulten en meer service. Wij geloven namelijk dat de beste zorg afgestemd is op uw behoeften en wensen. Geen mens is namelijk hetzelfde. Vandaar dat we de tijd nemen voor u. Zonder dat dat tot lange wachttijden leidt. Want ook dat is belangrijk, dat u snel wordt geholpen. En snel weer op de been bent.

En de kosten? Die worden volledig vergoed als u een restitutieverzekering heeft. Met een naturaverzekering krijgt u een gedeeltelijke vergoeding. 

Met deze mensen doen we het

We werken met zeer ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen. Die samen met u de aanpak bepalen. Zodat u weet waar u aan toe bent. Maar ook om samen te bepalen wat voor u de beste behandeling is.

Cornelis Visser
“Ik wil mijn patiënten optimaal kunnen adviseren en behandelen met behulp van nieuwe behandelingen en technieken. Daarom richt ik mij op continue opleiding, training en verdere specialisatie.”

C.P.J. (Cornelis) Visser, MD PhD

Sebastiaan Jansen
“In elk aspect van mijn professionele leven wil ik mijn grenzen verleggen. Het is voor mij een enorme motivatie om zowel nationaal als internationaal bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de arthroscopie van de heup.”

S.P.L. (Sebastiaan) Jansen, MD MBA

Maarten Kroon
“Het beste resultaat van een operatie bereik je door alle stappen in het operatieproces te perfectioneren. Over elke handeling en elk instrument moet je nagedacht hebben. Ik krijg daar veel energie van!”

M. (Maarten) Kroon, MD

Suzan Verdegaal
“Zowel in mijn werk als in mijn privé leven beschouw ik goede en betrouwbare relaties van het grootste belang om meer inzicht en begrip te krijgen en uiteindelijk om tot betere ideeën, plannen en besluiten te komen. Ik ben vastbesloten om de kwaliteit van zorg te verbeteren en om dat te bereiken leg ik de lat dagelijks een beetje hoger.”

S.H.M. (Suzan) Verdegaal, MD PhD

Giap Liem
“Gedurende mijn gehele professionele carrière is mijn hoofddoel mensen te helpen uit hun impasse te komen. Verminderen van pijn en verbeteren van functionaliteit. Hoe? Door mij met open vizier continu meer kennis en vaardigheden eigen te maken aangaande alle aspecten van anesthesie en pijnbestrijding, hoop ik mensen het beste persoonlijke behandeltraject te bieden.”

Giap Liem, MD

Roland Klein-Nagelvoort
“Ik volg met veel plezier en grote interesse de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van knie, hand en polsklachten. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste behandeltechnieken en kan daardoor mijn patiënten een optimaal behandeltraject aanbieden.”

R.W. Klein-Nagelvoort

Sjoerd Rutten
“Ik zie het als een uitdaging om voor elke patiënt het beste behandelresultaat te behalen. Na mijn opleiding tot orthopedisch chirurg heb ik mij verder gespecialiseerd in de behandeling van schouder, elleboog- en knieklachten. Met de uitgebreide kennis en ervaring opgedaan tijdens mijn subspecialisaties in Sydney Australië, lukt het mij om snel tot de juiste diagnose en opties voor behandeling te komen.”

S. (Sjoerd) Rutten, MD PhD

Bryan Chander
“Het bewegingsapparaat en sporten zijn altijd mijn passies geweest. Voor mij is het vak van orthopedisch chirurg de perfecte manier om dit te combineren. Mensen weer pijnvrij te kunnen laten bewegen en sporten is dan ook mijn doel, elke dag opnieuw. Door mijn aandachtsgebieden voet, enkel en de knie behandel ik dan ook veel van dit soort letsels.”

B.R. (Bryan) Chander, MD

Rutger Tordoir
“Als sportieve dokter met passie voor het bewegingsstelsel vind ik het belangrijk dat patiënten in beweging blijven. Daarom haal ik er veel voldoening uit als ik patiënten kan helpen hun bewegingsvrijheid terug te krijgen.”

R.L. (Rutger) Tordoir, MD

Zulfi Rahimtoola
“Ik haal enorme voldoening uit het optimaal behandelen van mijn patiënten met complexe hand- en polsproblemen, publiceren van wetenschappelijk onderzoek en het opleiden van jonge chirurgen.”

Z.O. (Zulfi) Rahimtoola, MD FRCS PhD EDHS

Team

Contact

Eisenhower Kliniek
Eisenhowerlaan 77f
2517 KK Den Haag
Nederland
+31 (0) 70 20 59 800
info@eisenhowerkliniek.nl

Eisenhower Kliniek

Voor een routebeschrijving naar onze kliniek klikt u op Google maps (of Google Streetview) of download de routebeschrijving hier. U kunt parkeren in onze parkeergarage onder het gebouw als u zich meldt bij de slagboom links naast de hoofdingang van het gebouw.

Operatielocaties

Acibadem International Medical Center
Arlandaweg 100
1043 HP Amsterdam
Nederland

Acibadem International Medical Center

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.

FlexClinics
Soestwetering 12
3543 AZ Utrecht
Nederland

FlexClinics

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.

Orthoparc
Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin
Nederland

Orthoparc

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.