Bel mij
Portal

Eisenhower Kliniek behaalt ZKN Keurmerk

17 mei 2022 / Nieuws

Alle medewerkers van de Eisenhower Kliniek zijn trots dat op 30 april 2022 het ZKN Keurmerk is behaald. De Eisenhower Kliniek voldoet hiermee aan de strengste kwaliteitsnormen die getoetst zijn door het onafhankelijke kwaliteitsinstituut KIWA.

Over het ZKN-keurmerk

ZKN staat voor Zelfstandige Klinieken Nederland, sinds 1990 de branchevereniging voor zelfstandige klinieken die medisch specialistische zorg leveren. Het ZKN-keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, voor persoonlijke aandacht, korte wachttijden, patiëntveiligheid en uitstekende service en nazorg.

Klinieken met een keurmerk van ZKN voldoen aan zeer strenge eisen. Het ZKN-keurmerk krijg je daarom niet zomaar. De klinieken worden jaarlijks door onafhankelijke certificeringsinstanties getoetst. Er wordt onder andere gekeken naar de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid. Uw behandeling moet namelijk van het hoogste niveau zijn en dat ook blijven.

Delen