Bel mij

Eisenhower Kliniek breidt pijnpoli uit

15 oktober 2021 / Nieuws

Door het toenemend aantal verwijzingen naar onze pijnpoli is het pijnbestrijdingsteam van de Eisenhower Kliniek verder uitgebreid met twee vooraanstaande anesthesioloog-pijnspecialisten.

Dr. Katja Bürger is al jaren een gerenommeerde anesthesioloog-pijnspecialist en een van de drijvende krachten van het Expertisecentrum Ruggenmergstimulatie in het Alrijne Ziekenhuis, waar zij tevens werkzaam is. Zij behandelt in de Eisenhower Kliniek alle soorten (chronische) pijnklachten, waaronder rug- en nekpijn, aangezichtspijn, gordelroospijn, gewrichtspijn en zenuwpijn.

Dr. Elizabeth van der Stroom heeft zich als anesthesioloog-pijnspecialist de laatste jaren ontwikkeld tot een van de voorlopers op het gebied van therapeutische zenuwblokkades onder echogeleide. Zij is tevens werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis en behandelt op de pijnpoli van de Eisenhower Kliniek alle soorten (chronische) pijnklachten, waaronder rug- en nekpijn, aangezichtspijn, gordelroospijn, gewrichtspijn en zenuwpijn.

Door de uitbreiding van ons pijnbestrijdingsteam zijn wij in staat om patiënten met (chronische) pijnklachten binnen een week op het spreekuur te zien en ook kunnen therapeutische behandelingen doorgaans binnen een week plaatsvinden.

Delen