Bel mij

Multidisciplinair Pijncentrum van Eisenhower Kliniek breidt locatie en team fors uit!

17 juni 2023 / Nieuws

Door de enorme groei van het aantal pijnpatiënten heeft de Eisenhower Kliniek zijn locatie en team fors uitgebreid. Zo is een nieuwe afdeling gecreëerd met een state-of-the-art pijnbehandelkamer, die ingericht is met de nieuwste en meest moderne apparatuur voor het verrichten van pijnbehandelingen. Hierdoor kunnen pijnpatiënten – na het stellen van de diagnose – direct en zonder wachttijden hun pijnbehandeling ondergaan.

Om te zorgen dat de wachttijden kort blijven voor consulten en pijnbehandelingen is ook het multidisciplinaire pijnteam verder uitgebreid met Neuroloog Ruud Keunen en Anesthesioloog-Pijnspecialist Wouter Bóza.

Ruud Keunen is meer dan 30 jaar als neuroloog en plaatsvervangend opleider werkzaam geweest in het Haga Ziekenhuis in Den Haag. Hij heeft zich hierbij gericht op de diagnostiek en behandeling van acute en chronische pijn syndromen op het gebied van de Neurologie.

Ruud Keunen

Wouter Bóza is een gerenommeerde en zeer ervaren Pijnspecialist. Hij heeft jarenlange ervaring met de behandeling van diverse complexe chronische en acute pijnklachten en is hiermee een voorloper op zijn vakgebied. Wouter Boza volgde zijn opleiding tot Anesthesioloog in het UMC Utrecht en vervolgens in het Rijnstate Ziekenhuis te Arnhem zijn fellowship pijngeneeskunde. Sinds 2013 werkte hij als Anesthesioloog-Pijnspecialist in het Bronovo Ziekenhuis (HMC) en in verschillende locaties van de DC Klinieken.

Wouter Bóza

Door de uitbreiding van het multidisciplinaire pijnteam, bestaat het team nu uit twee Orthopeden (Sebastiaan Jansen en Rutger Tordoir), drie Anesthesiologen-Pijnspecialisten (Wouter Bóza, Liz van der Stroom en Giap Liem) en een Neuroloog (Ruud Keunen).

De Eisenhower Kliniek voldoet hiermee aan de voorwaarden die worden gesteld voor het registeren van de Eisenhower Kliniek als erkend Pijncentrum.

Delen