NL EN
Bel mij terug
Bel mij terug
Bel mij
EN NL
X
100% vergoeding? Stap voor 1 jan 2019
over naar een restitutiepolis
Meer informatie

Vergoeding

Of uw behandeling in onze kliniek volledig of gedeeltelijk wordt vergoed hangt af van uw zorgverzekering. Met een restitutieverzekering wordt onze zorg volledig vergoed. U heeft dan namelijk vrije zorgkeuze. Bij een naturaverzekering ligt dat wat anders. Onze zorg wordt dan altijd gedeeltelijk vergoed. De verzekeringsvoorwaarden bepalen welk gedeelte vergoed wordt. Hieronder leest u wanneer u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Verwijzing

Zonder verwijsbrief geen vergoeding

Hoewel een verwijzing niet nodig is om een afspraak bij ons te maken, is dit wel een vereiste voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt een verwijsbrief vragen aan uw huisarts, bedrijfsarts of andere zorgverlener. De datum van die brief moet eerder zijn dan de datum van uw eerste afspraak bij ons.

Eigen risico

Onze zorg valt onder basiszorg, of u nu een restitutie- of naturaverzekering heeft. Dat betekent dat eerst het eigen risico van uw zorgverzekering moet worden opgemaakt.

Volledige vergoeding met een restitutieverzekering

Met een restitutieverzekering mag u zelf uw zorgaanbieder kiezen. Kiest u voor ons, dan hoeft u in elk geval geen eigen bijdrage te betalen naast uw eventuele eigen risico. U hoeft niets extra's te betalen voor meer tijd van de specialist, snelle ondersteuning en eventuele behandeltrajecten. Dat garanderen we. Alle kosten worden volledig vergoed. 

Dit zijn de namen van Nederlandse restitutieverzekeringen:

Gedeeltelijke vergoeding met een naturaverzekering

Met een naturaverzekering wordt alleen de zorg volledig vergoed van aanbieders waarmee uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Wij hebben dat niet, omdat dit onze vrijheid om de beste zorg te bieden te veel zou beperken. Lange consulten, zoals wij die aanbieden, zouden dan niet meer mogelijk zijn. Voor u betekent dit dat onze zorg met een naturaverzekering gedeeltelijk wordt vergoed. U betaalt dus een deel zelf. De hoogte daarvan hangt af van de voorwaarden van uw zorgverzekering en het zorgtraject dat u zult doorlopen. 

Dit zijn de namen van de Nederlandse naturaverzekeringen:

Buitenlandse verzekering

Bent u in het buitenland verzekerd? Dan heeft u geen verwijzing nodig. Ook worden de kosten vaak op dezelfde wijze vergoed als bij andere ziekenhuizen en klinieken. Bekijk hiervoor de verzekeringsvoorwaarden van uw buitenlandse zorgverzekeraar.

Een voorbeeld

U heeft een verwijsbrief van uw huisarts voor de problemen met uw knie. U maakt bij ons een afspraak voor een eerste gesprek van 60 minuten. Onze specialist bespreekt uw klachten en verricht lichamelijk onderzoek. Ook wordt er een röntgenfoto gemaakt. U blijkt een milde vorm van artrose te hebben. Verdere behandeling is niet noodzakelijk. U ontvangt van ons een factuur van €370,-. Dit bedrag is voor het consult van een uur en een radiologisch onderzoek. U dient de factuur in bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding met een naturaverzekering*

Met een naturaverzekering bij Zilveren Kruis Achmea krijgt u in dit geval een bedrag van €141,43 vergoed. Bij Zorg & Zekerheid is het bedrag dat u vergoed krijgt €131,06. U betaalt dan zelf respectievelijk €228,57 en €238,94. Voor een eventueel diagnostisch- en/of behandeltraject daaropvolgend kan er ook een eigen bijdrage zijn. U heeft dan altijd nog de keuze om het traject al dan niet voort te zetten bij de Eisenhower Kliniek. 

Vergoeding bij Restitutiepolis*

Met een restitutiepolis krijgt u het gehele bedrag vergoed.

*In beide gevallen geldt wel dat het nog niet gebruikte eigen risico zal worden ingehouden door uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen?

Voor vragen over vergoedingen kunt u ons altijd bellen. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. U kunt ons ook mailen via info@eisenhowerkliniek.nl.

Betaling en facturen

Met een naturaverzekering betaalt u direct na elke afspraak. Dat kan per pin of creditcard. Wanneer u een restitutieverzekering heeft, declareren wij direct bij uw zorgverzekeraar. Soms lukt dat niet. Dan betaalt u ons pas nadat u de vergoeding van uw verzekeraar heeft ontvangen. U ontvangt van ons altijd een factuur. Bij een behandeltraject met meerdere afspraken, behandelingen of operaties ontvangt u een eindafrekening. Het kan even duren voordat u die ontvangt. De eindafrekening kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar.

Onze tarieven

Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven.

Bekijk de prijslijst

Contact

Eisenhower Kliniek
Eisenhowerlaan 77f
2517 KK Den Haag
Nederland
Tel:+31 (0) 70 20 59 800 +31 (0) 70 20 59 800
info@eisenhowerkliniek.nl

Afspraak maken
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.