NL EN
Bel mij terug
Bel mij terug
Bel mij
EN NL
X
100% vergoeding met een restitutiepolis Meer informatie

Verwijzers

Op deze pagina vindt u alle informatie die voor u als verwijzer relevant is.

De Eisenhower Kliniek is het expertisecentrum voor diagnose en behandeling van gewrichtsklachten. Onze specialisten werken met elkaar samen om de beste zorg te leveren.

Persoonlijke aanpak, specialistische zorg en snel geholpen worden in een fijne omgeving. Dat vinden wij belangrijk. Zo werken we samen met onze patiënten naar de best passende behandeling.

 

Lees meer

Contact

Wij streven naar direct persoonlijk contact met onze patiënten en verwijzers. Heeft u vragen of wilt u overleggen neemt u dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 070 - 205 98 88 of per mail op verwijzers@eisenhowerkliniek.nl.

Verwijzingen kunt u digitaal doen via ZorgDomein. Wij nemen vervolgens contact op met de patiënt om een afspraak te plannen.

Laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.