Bel mij

Zorg volledig vergoed bij een restitutiepolis en gecontracteerde zorgverzekeraars

4 februari 2022 / Nieuws

Bij de Eisenhower kliniek geloven we dat tijd en persoonlijke aandacht de basis is van goede zorg. Wij bepalen elf hoe we de beste zorg kunnen bieden. Om deze reden bieden wij onze patiënten consulten van 30 tot 60 minuten.

Door deze keuze worden onze zorgkosten alleen volledig vergoed bij patiënten met een restitutiepolis en vergoed bij patiënten die verzekerd zijn bij een gecontracteerde zorgverzekeraar. Een restitutiepolis biedt patiënten namelijk een volledige vrije artsenkeuze en een volledige vergoeding van deze zorgkosten.

Patiënten met een naturapolis bij een gecontracteerde zorgverzekeraar krijgen hun zorgkosten bij de Eisenhower kliniek ook volledig vergoed. Patiënten met een natura- of budgetpolis bij een niet-gecontracteerde zorgverzekeraar krijgen hun zorgkosten slechts gedeeltelijk vergoedt. Zij moeten om die reden een eigen bijdrage betalen voor hun poliklinische traject of operatie. Dit komt omdat een niet-gecontracteerde zorgverzekeraar bij een naturapolis de vrijheid in artsenkeuze heeft beperkt en slechts een gedeelte van de zorgkosten vergoedt indien u kiest voor een niet-gecontracteerde zorgaanbieder, zoals de Eisenhower kliniek.

Delen