Bel mij

Onze aanpak

Wij geloven in zorg op maat, zorg die is afgestemd op uw behoeften. Onze medisch specialisten zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing.

Meer tijd en aandacht

Langere consulten

Wij nemen de tijd voor een consult. Daarom duren die bij ons altijd langer dan in een ander ziekenhuis of kliniek. Een intake duurt altijd 30-50 minuten afhankelijk van uw klacht(en) en uw polis.  Zo heeft u de mogelijkheid om alle vragen te stellen die u wilt. En krijgen wij een volledig beeld van uw gezondheidssituatie.

Prettige sfeer

Goede zorg begint bij een prettige ervaring. Daarom vinden we het belangrijk om goed bereikbaar te zijn, om een fijne omgeving te bieden en u bij te staan met een team van zeer ervaren medische professionals. 

Altijd bereikbaar

Onze artsen zullen u tijdens uw behandeling zorgvuldig blijven volgen. Voor urgente medische vraagstukken zijn wij altijd bereikbaar tijdens uw behandeling en heeft u direct contact met uw medisch specialist waar dit nodig is. 

Direct geholpen

Geen wachttijden

U kunt doorgaans binnen een week bij ons terecht voor uw eerste consult. Als blijkt dat u geopereerd moet worden, plannen we de operatie uiteraard zo snel mogelijk in.  We streven ernaar om de wachttijd tot een minimum te beperken. Uiteraard doen we dat in goed overleg met u en gaan veiligheid en zorgvuldigheid boven snelheid. 

Volgens de regeling “wachttijden en wachttijdbemiddeling medisch specialistische zorg” publiceren wij onze wachttijden.

Goede nazorg

Na een operatie vinden we het belangrijk om samen met u te bespreken hoe het is gegaan. Daarom plannen we altijd een eindgesprek in. Dat is ook het moment om te evalueren hoe u de zorg heeft ervaren. En heeft u later nog advies nodig van uw specialist? Dan kunt u altijd weer bij ons terecht.

Deskundige zorg

Experts in gewrichtsklachten (orthopedie) en pijnbestrijding

Onze medisch specialisten hebben minstens vijftien jaar ervaring en een eigen expertisegebied. Ze kunnen u helpen aan problemen van de heup, knie, voet, enkel, hand, pols en schouder. Stuk voor stuk bieden ze zorg die bij uw situatie past.

Samen bepalen

U kent uw lijf het beste. Daarom bepaalt u samen met u medisch specialist de beste aanpak. Zo krijgt u een beter en vollediger beeld van wat voor u de beste behandeling is. En weet u waar u aan toe bent.

Contact

Eisenhower Kliniek
Eisenhowerlaan 77f
2517 KK Den Haag
Nederland
+31 (0) 70 20 59 800
info@eisenhowerkliniek.nl

Eisenhower Kliniek

Voor een routebeschrijving naar onze kliniek klikt u op Google maps (of Google Streetview) of download de routebeschrijving hier. U kunt parkeren in onze parkeergarage onder het gebouw als u zich meldt bij de slagboom links naast de hoofdingang van het gebouw.

Operatielocaties

Acibadem International Medical Center
Arlandaweg 100
1043 HP Amsterdam
Nederland

Acibadem International Medical Center

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.

FlexClinics
Soestwetering 12
3543 AZ Utrecht
Nederland

FlexClinics

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.

Orthoparc
Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin
Nederland

Orthoparc

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.