Bel mij

Onze aanpak

Wij geloven in zorg op maat; zorg die is afgestemd op uw behoeften. Onze medisch specialisten bespreken altijd samen met u de beste behandeling.

Meer tijd en aandacht

Langere consulten

Wij nemen ruim de tijd voor consulten. Daarom duren die bij ons altijd langer dan in een ziekenhuis of in een andere kliniek. Een eerste consult duurt 30-50 minuten, afhankelijk van uw klachten en uw polis; zo heeft u ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Prettige sfeer

Onze kliniek beschikt over een comfortabele wachtkamer en ruime spreekkamers. Wij geloven in zorg op maat in een prettige omgeving met een hoog serviceniveau.

Altijd bereikbaar

Onze artsen zullen u tijdens uw behandeling zorgvuldig blijven volgen. Voor urgente medische vraagstukken zijn wij altijd bereikbaar en wordt u direct in contact gebracht met uw medisch specialist wanneer dit nodig is. 

Direct geholpen

Geen wachttijden

U kunt doorgaans binnen een week bij ons terecht voor uw eerste consult. Als blijkt dat u geopereerd moet worden, plannen we de operatie uiteraard zo snel mogelijk in; we streven ernaar om de wachttijd tot een minimum te beperken.

Volgens de regeling “wachttijden en wachttijdbemiddeling medisch specialistische zorg” publiceren wij onze¬†wachttijden.

Goede nazorg

Na een operatie vinden we het belangrijk om samen met u te bespreken hoe het is gegaan. Daarom plannen we altijd een eindgesprek in. Dat is ook het moment om te evalueren hoe u de zorg heeft ervaren. En heeft u later nog advies nodig van uw specialist? Dan kunt u altijd weer bij ons terecht.

Deskundige zorg

Orthopedie en pijnbestrijding

Onze orthopedisch chirurgen hebben minstens vijftien jaar ervaring en allen een eigen expertisegebied. Ze kunnen u helpen met problemen van de heup, knie, voet, enkel, hand, pols en schouder. Onze anesthesiologen/ pijnspecialisten richten zich specifiek op het behandelen van wervelkolom- en bewegingsapparaat gerelateerde (chronische) pijnklachten.

Samen bepalen

U kent uw eigen lichaam als geen ander. Daarom bepaalt u samen met uw medisch specialist de beste aanpak; zo krijgt u een beter en vollediger beeld van wat voor u de beste behandeling is.

Contact

Eisenhower Kliniek
Eisenhowerlaan 77f
2517 KK Den Haag
Nederland
+31 (0) 70 20 59 800
info@eisenhowerkliniek.nl

Eisenhower Kliniek

Voor een routebeschrijving naar onze kliniek klikt u op Google maps (of Google Streetview) of download de routebeschrijving hier. U kunt parkeren in onze parkeergarage onder het gebouw als u zich meldt bij de slagboom links naast de hoofdingang van het gebouw.

Operatielocaties

Acibadem International Medical Center
Arlandaweg 100
1043 HP Amsterdam
Nederland

Acibadem International Medical Center

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.

FlexClinics
Soestwetering 12
3543 AZ Utrecht
Nederland

FlexClinics

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op Google maps.

Alrijne Ziekenhuis
Simon Smitweg 1
2353 GA Leiderdorp
Nederland

Voor een routebeschrijving naar deze locatie klikt u op: